ПоддержатьУкраїнська

«Маріуполь – безпечне місто» в дії: поліцейські розшукали правопорушника, який влаштував конфлікт у автобусі (ВІДЕО)

StopCor
StopCor

StopCor

«Маріуполь – безпечне місто» в дії: поліцейські розшукали правопорушника, який влаштував конфлікт у автобусі (ВІДЕО)

Днями на телеграм-канал поліції надійшов відеозапис сварки в комунальному транспорті – невідомий чоловік нецензурно висловлювався у відношенні пасажирів та намагався незаконно проїхати в маршрутці. Завдяки співпраці з місцевими жителями поліцейські встановили дебошира та розшукали його.

Не маючи документа з місця роботи, чоловік намагався проїхати в комунальному транспорті. На законних підставах кондуктор попросила його покинути автобус, однак, натомість на її адресу пролунала нецензурна лайка.

Водій транспорту не почав рух через присутність у салоні незаконного пасажира. Проте маріуполець не збирався покидати автобус та почав нецензурно висловлюватись на адресу інших пасажирів.

Цю подію зафіксувала на відео одна з пасажирок та відправила на телеграм-канал «Маріуполь – безпечне місто».Реагуючи на опублікований відеоматеріал, співробітники поліції звернулися до учасників каналу з проханням допомогти встановити особу дебошира. Тієї ж доби правопорушника впізнала одна з учасниць групи.

Невдовзі його розшукали дільничні офіцери Центрального відділу поліції. У відношенні маріупольця складено адміністративний матеріал за ст. 173 «Дрібне хуліганство» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Маріуполя дякує громадянам за співпрацю та не байдужість. Разом ми можемо все!

https://www.youtube.com/watch?v=Zj17NVafUKU

Другие новости