ПоддержатьУкраїнська

Митники вилучили понад 300 смартфонів, які українець перевозив з Польщі (фото, відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Митники вилучили понад 300 смартфонів, які українець перевозив з Польщі (фото, відео)

На кордоні, у пункті пропуску "Рава-Руська - Гребенне", митники виявили прихований від контролю товар, який українець хотів незаконно ввезти у нашу державу.

У вантажівці працівники митниці знайшли новенькі смартфони Xiaomi Redmi різних моделей та понад 60 одиниць одягу вартістю близько 400 тис. грн.

Як повідомляє галицька митниця, водій обрав смугу руху "червоний коридор". Згідно з товаросупровідними документами, він перевозив дитячі підгузники з Польщі до Молдови. Під час митного контролю, окрім задекларованих 260 смартфонів Xiaomi Redmi Note 8, працівники митниці виявили незадекларовані 20 Xiaomi Redmi 8 та 60 Xiaomi Redmi Note 8 PRO, а також одяг – 39 спортивних курток, 10 спортивних штанів та 16 джинсів.

"Усе це вмістилося в бокові ящики та в спальне відділення кабіни водія а також в багажні відсіки та ящики причепа транспортного засобу", – додають прикордонники, передає "Діло".

Частину товару (80 телефонів та одяг), який не був задекларований, вилучено та складено протокол про порушення митних правил передбаченого ст. 472 Митного кодексу України. Решту телефонів розміщено на склад митниці.

https://youtu.be/lTXx_Q2m1nU

Другие новости