ПоддержатьУкраїнська

На Черкащині приватного підприємця підозрюють у корупційних діях

StopCor
StopCor

StopCor

На Черкащині приватного підприємця підозрюють у корупційних діях

Приватному підприємцю, який дав хабара в 1 тис. дол. США слідчому за сприяння у закритті кримінального провадження, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

"Прокуратурою Черкаської області одному із приватних підприємців, зареєстрованих у Черкаській області, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України", – йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підприємець, маючи статус підозрюваного в кримінальному провадженні, досудове розслідування в якому здійснюється слідчим Головного управління Національної поліції в Черкаській області, діючи умисно та з метою зміни ходу розслідування у вказаному кримінальному провадженні, наслідком якого мало б стати його закриття, запропонував і надалі надав одному зі слідчих слідчого управління неправомірну вигоду у розмірі 1 тис. дол. США.

Ухвалою слідчого судді Придніпровського районного суду м. Черкаси підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо завершення досудового розслідування та прийняття кінцевого процесуального рішення.

Другие новости