ПоддержатьУкраїнська

На Чернігівщині держслужбовець з архітектурно-будівельної інспекції "погорів" на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

На Чернігівщині держслужбовець з архітектурно-будівельної інспекції 'погорів' на хабарі

Службову особу Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області затримали під час отримання неправомірної вигоди в сумі 10 тис. грн за не притягнення підприємця до адміністративної відповідальності за порушення будівельних норм. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури області правоохоронцями в рамках кримінального провадження під час отримання неправомірної вигоди в сумі 10 тис грн затримано службову особу Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області", – йдеться у повідомленні.

Посадовець вимагав та отримав у службовому кабінеті від підприємця кошти за не притягнення його до адміністративної відповідальності за порушення будівельних норм.

У провадженні тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення інспектору про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що посадовцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк 3 років, з конфіскацією майна.

Другие новости