ПоддержатьУкраїнська

На чернівецького активіста "Стоп корупції" зводять наклеп у місцевих ЗМІ

StopCor
StopCor

StopCor

На чернівецького активіста 'Стоп корупції' зводять наклеп у місцевих ЗМІ

Представника чернівецького осередку "Стоп корупції" Валерія Аіріні звинувачують у контрабанді цигарок та шахрайстві. Такі обвинувачення від місцевого депутата на адресу громадського активіста оприлюднило видання БукІнфо.

"Недалеке минуле борця йде у розріз із теперішньою діяльністю, адже за його плечима – кримінальне минуле (до слова, не лише на території України, а й у сусідній Румунії), контрабанда сигарет. І сьогодні численні факти та аналітика дають підстави стверджувати, що Богданов-Аіріній продовжує спроби нажитися на вивезенні сигарет за кордон, просто робить це "чужими руками".

За інформацією з перевірених джерел, Богданов В.Б. (він же Аіріній В.Б.) неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності", – ідеться у публікації.

Далі автор наводить нібито правдиві витяги із так званих кримінальних правопорушень, начебто вчинених громадським активістом.

Сам Валерій Аіріні усі обвинувачення на свою адресу відкидає та вважає матеріал "спробою зіштовхнути його лобом з опонентами із табору місцевих корупціонерів та контрабандистів".

Додамо, що Валерій Аіріні неодноразово проводив викриття фактів незаконної вирубки та вивезення українського лісу на Буковині, фіксував протиправні дії місцевих правоохоронців та прикордонників, розкривав схеми контрабанди цигарок через Україно-Румунский кордон.

Другие новости