ПоддержатьУкраїнська

На Дніпропетровщині активіста побили за розслідування корупційних схем голови сільради

StopCor
StopCor

StopCor

На Дніпропетровщині активіста побили за розслідування корупційних схем голови сільради

У селі Покровське Нікопольського району Дніпропетровської області напали на громадського активіста Олександра Кирилова, який розслідував корупційні схеми екс-голови сільради села Миколи Хнюкала та членів його родини.

Подробиці повідомила правозахисниця "Стоп корупції" Софія Вовк.

"Антикорупційного активіста Олександра Кирилова, який розслідував оборудки голови тодішнього голови сільради села Покровське Миколи Хнюкала та його дружини, жорстоко побили. Унаслідок нападу чоловік отримав струс мозку. У лікарні йому спочатку поставили правильний діагноз, але уже наступного дня почали міняти медичні висновки на ГРЗ, ГРВІ та бронхіт.

Унаслідок халатності медиків надвечір активіст потрапив до лікарні у непритомному стані. Наразі чоловік перебуває у медичному закладі", – розповідає подробиці справи правозахисниця Софія Вовк.

Активісти "Стоп корупції" беруть справу під свій контроль, планують захищати борця з корупцією від протиправних дій медичних працівників та добиватимуться від правоохоронців розслідування справи про напад.

Додамо, що нині Микола Хнюкало виконує обов'язки голови райдержадміністрації, а його дружина Оксана займає посаду голови Покровської сільради Нікопольського району Дніпропетровської області.

Другие новости