ПоддержатьУкраїнська

На Дніпропетровщині чоловік погрожував родині гранатою (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

На Дніпропетровщині чоловік погрожував родині гранатою (відео)

В Дніпропетровській області правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати бойову гранату. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області, передає "Надзвичайні Новини".

 Фото: Facebook

"Чоловікові 38 років, в будинку почався конфлікт, після чого житель Новомосковська взяв гранату F-1 і погрожував підірвати себе", - йдеться в повідомленні.

Дочка 38-річного чоловіка розповіла, що батько попросив всіх вийти з дому і тримав при цьому в руках гранату, погрожуючи підірвати все, що є в окрузі.

Співробітники правоохоронних органів відразу ж відреагували на виклик і досить швидко прибули на місце події. Представники підрозділу КОРД почали переговори, вони вийшли на контакт з чоловіком. Один із співробітників загону умовляв його здати гранату і здатися правоохоронцям, на щастя, чоловік послухався. Завдяки вчасно вжитим заходам гранату вдалося привести в безпечний стан, її передали співробітникам слідчо-оперативної групи.

Виявилось, що в арсеналі 38-річного чоловіка знайшли патрони калібру 7,62 міліметра. Чоловіка затримали. На даний момент відомо, що його звинувачують у зберіганні та незаконному поводженні зі зброєю. У гіршому випадку уродженцю Новомосковська загрожує до семи років позбавлення волі.

https://youtu.be/yBHNojXjrfM

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Сполучених Штатах авто в'їхало у натовп.

Другие новости