ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі бойовики обстріляли позиції ОС, є поранений

StopCor
StopCor

StopCor

На Донбасі бойовики обстріляли позиції ОС, є поранений

Протягом минулої доби окупаційні війська РФ 13 разів обстріляли позиції ЗСУ з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил, передає "Журналіст".

Повідомляється, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог обстріляв українські позиції неподалік Богданівки та Невельського, а також поблизу населених пунктів Березове, Новотроїцьке, Лебединське, Старогнатівка, Авдіївка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли українських захисників неподалік Луганського, біля населених пунктів Гладосове, Новгородське, та на околицях Кримського.

В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

"Окрім того, у вечірній час з окупованого Первомайська збройні формування РФ цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення № 2 Золоте зі станкових протитанкових гранатометів. Такі провокації вкотре засвідчили, що ворог свідомо не бажає дотримуватись існуючих мирних домовленостей", – йдеться у повідомленні.

Другие новости