ПоддержатьУкраїнська

Покровські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

Покровські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

Під час конфлікту із знайомим зловмисник ударив його ножем. Від отриманих травм постраждалий помер. Фігуранта притягують до кримінальної відповідальності.

22 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що в медичній установі  м. Родинського помер госпіталізований чоловік з ножовим пораненням.

Правоохоронці встановили, що під час вживання алкогольних напоїв між двома місцевими мешканцями виникла сварка, в ході якої 38-річний чоловік схопив ножа та наніс своєму опоненту удар. 36-потрепілий самостійно дійшов до місцевої лікарні, проте, не дивлячись на всі вжиті медпрацівниками заходи, помер.

Зловмисник з місця події утік та переховувався від правоохоронців. Співробітники поліції оголосили нападника у розшук. Коли правопорушник зрозумів, що уникнути покарання не вдасться,сам вирішив прийти до поліції.

Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування.

Другие новости