ПоддержатьУкраїнська

На Донецькому напрямку терористи застосовують гранатомети й БМП – штаб АТО

StopCor
StopCor

StopCor

На Донецькому напрямку терористи застосовують гранатомети й БМП – штаб АТО

Представники штабу антитерористичної операції повідомили, що на Донецькому напрямку російсько-терористичні війська активно застосовують гранатомети та БМП.

Про це розповіли в прес-службі штабу АТО.

"Попри домовленості щодо припинення вогню, російсько-окупаційні війська продовжують обстріли українських позицій з гранатометів, великокаліберних кулеметів та забороненої Мінськими домовленостями зброї", – йдеться в повідомленні.

Українські військові розповіли, що на Маріупольському напрямку окупантами були обстріляні позиції збройних сил України зі 120 міліметрових мінометів. На Донецькому напрямку російсько-терористичні війська активно застосовують гранатомети та бойові машини піхоти.

Раніше повідомлялося, що на озброєнні "Луганської народної республіки" та "Донецької народної республіки" є 380 російських танків, понад 900 одиниць бойових броньованих машин, понад 1000 одиниць артилерії. Також на озброєнні бойовиків є 350 одиниць систем протиповітряної оборони.

Нагадуємо, 72 випадки порушення режиму тиші нарахували у штабі АТО за минулу добу, 13-14 лютого. Найбільш інтенсивно бойовики атакували Маріупольський та Донецький напрямки, пускаючи в хід крупнокаліберну артилерію та техніку.

Другие новости