ПоддержатьУкраїнська

На Херсонщині ветеран АТО наклав на себе руки в День захисника України

StopCor
StopCor

StopCor

На Херсонщині ветеран АТО наклав на себе руки в День захисника України

Перед трагедією 44-річний чоловік розіслав СМС-повідомлення друзям і близьким. Про це передає місцеве видання "Херсон Типовий". За словами жителів села Paдeнcьк Олешківського району, колишній військовий після повернення з фронту на Сході, де захищав країну від окупантів, страждав від депресії.

 Фото: Reuters

Через посттравматичний стресовий розлад у нього виявлялися ознаки розладу психіки. До того ж ситуацію посилило те, що чоловік став зловживати спиртними напоями.

Як стало відомо, колишній боєць розповів в смсках своїм близьким про намір накласти на себе руки - в розісланих повідомленнях він також попросив вибачення за все.

Чоловік після цього випив отрутохімікат - який саме, зараз з'ясовують судмедексперти, передає "U-NEWS".

Ветерана без почуттів виявила сестра односельчанина, після чого викликала "швидку". Чоловіка доставили в лікарню Однак, на жаль, врятувати колишнього військового не вдалося - він помер практично на руках у медиків в перші хвилини 14 жовтня.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у середу, 14 жовтня, президент Зеленський відвідав Центр морських операцій у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Другие новости