ПоддержатьУкраїнська

На хмельницького суддю, який погрожував активістам "Стоп корупції", завели справу

StopCor
StopCor

StopCor

На хмельницького суддю, який погрожував активістам 'Стоп корупції', завели справу

Прокуратура Хмельницької області відкрила кримінальне провадження за ст. 190 ч. 4 "шахрайство" щодо судді Хмельницького міськрайонного суду Олександра Трембача.

Про це у соцмережі повідомив голова Хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.

"Йдеться про продаж квартири містянки Обертинської за значно заниженою ціною. За даними прокуратури, Трембач діяв за нотаріальною довіреністю та у змові зі своїм подільником. У результаті вдалої для аферистів операції з продажу майна жінка не дорахувалась 800 тисяч гривень", – розповів Артур Сторожук.

Додамо, суддя Хмельницького міськрайонного суду Олександр Трембач погрожував громадським активістам, які беруть участь у моніторингу судового процесу над тернопільськими прокурорами, кримінальними справами. Про це раніше повідомив голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук, який також потрапив до "чорного" списку служителя Феміди.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2016 року детективи Антикорупційного бюро спільно зі співробітниками СБУ та Національної поліції провели спецоперацію, під час якої було здійснено близько 40 обшуків. За результатами цієї операції було порушено кримінальне провадження щодо трьох посадовців прокуратури за фактом вимагання неправомірної вигоди (хабара).

Другие новости