ПоддержатьУкраїнська

На Київщині обстріляли знімальну групу під час журналістського розслідування

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині обстріляли знімальну групу під час журналістського розслідування

Журналісти "Слідство.інфо" потрапили під вогонь з вогнепальної зброї під час зйомки одного зі своїх сюжетів. Темою цього було розслідування навколо статків і маєтку олігарха Рината Ахметова в столичному районі.

На Київщині обстріляли знімальну групу під час журналістського розслідування

Новину повідомляє "Преса України".

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, силовики проводять перевірку, наразі офіційних заяв та повідомлень від журналіста або його представників про інцидент не надходило.

"Під час особистого спілкування телефоном з учасником інциденту, журналіст сам пообіцяв приїхати до поліції через кілька днів і розповісти про подію", – зазначають у відомстві.

Раніше сьогодні журналісти-розслідувачі проекту "Слідство.Інфо" заявили, що їх обстріляли зі зброї під час збору інформації для програми.

"Під час зйомок цього відео невідомі обстріляли знімальну групу Слідства.Інфо. Наші репортери Максим Опанасенко та Кирил Шапар знімали цей новий маєток Рината Ахметова під Києвом. Влада каже про "деолігархізацію"? Подивіться на це відео. На найдорожчій землі в Київщині ведеться масштабне будівництво. Земля під маєтком належить компанії "Мета-Капітал", що контролюється Ахметовим. Не схоже, що справи у нього йдуть погано. Здається, зовсім навпаки. Більше подробиць від Слідства – незабаром", – йдеться в заяві.

Коли журналісти вже завершили зйомку, з боку лісу по них відкрила вогонь зі зброї невідома особа, знімальній групі довелося терміново втікати з місця події. Максим Опанасенко переконаний, що метою стрільця було залякування.

Другие новости