ПоддержатьУкраїнська

На Київщині поліція під час санкціонованого обшуку вилучила наркотики та зброю

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині поліція під час санкціонованого обшуку вилучила наркотики та  зброю

До поліції надійшла інформація про те, що житель с. Красна Слобідка, що на Обухівщині, зберігає у будинку наркотичні речовини і збуває їх наркозалежним особам.

З ухвалою районного суду та під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури працівники Обухівського відділу поліції прибули за вказаною адресою для проведення санкціонованого обшуку.

Такої агресивної реакції господарів поліцейські не очікували. Щойно правоохоронці наблизились до будинку, на подвір’я вийшов чоловік із батьками. Вони почали чинити опір, не впускали на подвір’я працівників поліції, погрожували їм фізичною розправою.

Для  забезпечення публічного порядку під час проведення слідчих дій додатково прибув наряд поліції охорони.

Аби втихомирити родину, поліцейські відповідно до Закону України «Про Національну поліцію» застосували відносно порушників заходи фізичного впливу та спеціальні засоби – кайданки.

На Київщині поліція під час санкціонованого обшуку вилучила наркотики та  зброю

В ході проведення санкціонованого обушку слідчі поліції виявили та вилучили наркотичну речовину – амфетамін, ваги для зважування. Також вилучили автомат Калашникова, калібру 7,62, набої до крупнокаліберної вогнепальної зброї, гранату та запал.

На Київщині поліція під час санкціонованого обшуку вилучила наркотики та  зброю

Речові докази направлено на проведення відповідних експертиз.

Трьох правопорушників, молодшого господаря та його батьків, затримано в порядку ст. 208 КПК України і поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

38-річному жителю с. Красна Слобідка поліцейські інкримінують незаконне зберігання наркотиків, зброї та боєприпасів.

Його батько та матір відповідатимуть за погрози та насильство щодо працівників поліції.

Відкриті кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ст. 345  (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Слідство триває.

https://www.youtube.com/watch?v=CTcCZI7U1Dg

Відділ комунікації поліції в Київській області

Другие новости