ПоддержатьУкраїнська

На Київщині виявили труп відомого музиканта

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині виявили труп відомого музиканта

У столиці кілька днів тому зник відомий музикант і аранжувальник, 65-річний Олександр Дерев'янко, який працював з багатьма українськими зірками, включаючи Тіну Кароль. Незабаром після зникнення було знайдено його тіло. Як дізналася "Стана" з поінформованих джерел в МВС, труп Дерев'янко виявили вдень 4 грудня у Борисполі, в одному з гаражних кооперативів. На тілі були сліди насильницької смерті - на шиї чоловіка виднілися сліди задушення, передає "Голос.UA".

 Фото: Facebook

По гарячих слідах поліція затримала двох хлопців, один з яких орендував згаданий гараж. Пізніше з'ясувалося, що він також брав уроки гри на гітарі у Дерев'янко.

Як припускають правоохоронці, хлопці втерлися в довіру до музиканта під виглядом бажаючих брати уроки, а незабаром задушили його у власній квартирі, вивезли труп і сховали в гаражі в Борисполі. Все це було зроблено для того, щоб пізніше підробити документи на квартиру від імені вбитого і продати її.

За групове вбивство затриманим загрожує покарання аж до довічного ув'язнення. Органи досудового розслідування будуть домагатися укладення їх під варту на час слідства без застави.

Раніше повідомлялося, що незадовго до смерті швидка допомога доставила музиканта в 15-у лікарню. У нього була розбита губа, лікарі також підозрювали черепно-мозкову травму.

Після лікарні його більше не бачили живим. Телефони Олександра не відповідали протягом тижня. За словами друзів музиканта, в його двері була знайдена записка (нібито написана його рукою) про те, що він поїхав у відрядження. Найімовірніше, записку підробили вбивці, щоб заплутати слідство.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Львові маленька дитина проковтнула 31 магніт.

Другие новости