ПоддержатьУкраїнська

На Кіровоградщині поліцейські повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем керівнику державного підприємства

StopCor
StopCor

StopCor

На Кіровоградщині поліцейські повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем керівнику державного підприємства

Працівники управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області та слідчого управління поліції області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України викрили посадовця, який своїми діями завдав збитків державі на понад 420 тисяч гривень.

У ході досудового розслідування встановлено, що керівник одного з державних підприємств, з метою отримання незаконного прибутку, діючи в інтересах третіх осіб, незаконно реалізовував, за значно заниженими та економічно необґрунтованими цінами, деревину, зрубану на території Олександрівського та Знам’янського районів Кіровоградської області.

На теперішній час особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання  у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вирішується питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу та проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення інших осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів.

За матеріалами управління стратегічних розслідувань

та  слідчого управління поліції Кіровоградської області  

Другие новости