ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби "погорів" на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби 'погорів' на хабарі

Правоохоронні органи Львівщини продовжують виявляти та припиняти корупційні факти в діяльності посадовців державних органів.

Так 3 жовтня завдяки спільній роботі працівників Управління захисту економіки та слідчого Управління ГУ НП у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області викрито та затримано чергового посадовця-корупціонера.

"На гарячому" при одержанні другої частини неправомірної вигоди в сумі 10 000 грн затримано в.о. начальника ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області. Загалом вказаний посадовець вимагала від приватного підприємця 15 тис грн за проведення державної реєстрації потужностей операторів ринку та подальше сприяння господарській діяльності.

За вказаним фактом триває досудове розслідування, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становище).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Другие новости