ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині запрацювали дві поліцейські станції

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині запрацювали дві поліцейські станції

Сьогодні, 29 квітня, запрацювали поліцейські станції у місті Рудки (Рудківська територіальна громада) та селі Бісковичі (Бісковицька територіальна громада) Самбірського району.

На Львівщині запрацювали дві поліцейські станції
На Львівщині запрацювали дві поліцейські станції

Участь в урочистому відкритті взяли заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області капітан поліції Дмитро Міхалець, голова Рудківської територіальної громади Іван Лозинський, голова Бісковицької територіальної громади Михайло Яремко, а також мешканці громад.

У місті Рудки поліцейська станція працюватиме на площі Відродження, 1, обов’язки поліцейського офіцера громади виконуватиме  старший лейтенант поліції Михайло Антоняк.  У селі Бісковичі поліцейська станція розташована на вулиці Ярослава Мудрого, 3. Там поліцейським офіцером громади став майор поліції Ігор Кокодиняк.

Поліцейські офіцери громади готові до виконання своїх обов’язків – вони забезпечені усім необхідним для роботи (зброєю, службовим транспортом,  засобами зв’язку, оргтехнікою). Приміщення для поліцейської станції облаштовані за рахунок місцевих бюджетів

На Львівщині запрацювали дві поліцейські станції

Офіцери громади проживатимуть та працюватимуть на території громади, де цілодобово надаватимуть населенню якісні поліцейські послуги. Оцінювати їх роботу будуть самі мешканці.

На території Рудківської територіальної громади проживає понад 25,5 тисяч осіб, Бісковицької – понад 18 тисяч.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується спільно поліцією Львівщини та територіальними громадами області, з якими підписані відповідні меморандуми. Головним завданням поліцейського офіцера громади є створення безпечного середовища для кожного мешканця. Відтак, головна мета проєкту – щоб кожна громада отримала свого поліцейського, який підтримуватиме правопорядок на своїй території та захищатиме права та свободи громадян.

Відділ комунікації поліції Львівської області 

Другие новости