ПоддержатьУкраїнська

На Миколаївщині посадовець відбувся штрафом за взяття хабара

StopCor
StopCor

StopCor

На Миколаївщині посадовець відбувся штрафом за взяття хабара

Вирок пом'якшили визнання вини та щире каяття, а також похилий вік підсудного, стан його здоров'я та відсутність судимостей.

Керівника міжрайонного управління водного господарства визнано винним в одержанні неправомірної вигоди, про це повідомили у прес-службі прокуратури.

Вироком Баштанського районного суду начальника Баштанського міжрайонного управління водного господарства визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 17 тис. грн.

Також за вироком суду його позбавлено права обіймати посади та займатися діяльністю, пов'язаною з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських повноважень строком на 2 роки.

При призначенні покарання судом враховано обставини, які пом'якшують покарання, серед яких визнання вини та щире каяття, а також похилий вік підсудного, стан його здоров'я та відсутність судимостей.

Нагадаємо, що 8 лютого цього року вказана особа вимагала від місцевого мешканця 40 тисяч гривень неправомірної вигоди за продаж йому у вигляді металобрухту комбайна, якій знаходиться на балансі Управління об'єктів державної власності.

Другие новости