ПоддержатьУкраїнська

На Одещині інспектори ДПС попалися на хабарі в 600 дол. США

StopCor
StopCor

StopCor

На Одещині інспектори ДПС попалися на хабарі в 600 дол. США

Інспекторів дорожньо-патрульної служби Одещини затримали на хабарі в 600 дол. США за невживання адміністративних заходів за виявлені правопорушення. Про це передає УНН з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

Правоохоронці встановили, що поліцейські на в'їзді до Одеси систематично вимагали з водіїв гроші за невживання заходів адміністративного характеру за виявлені правопорушення. Інспектори, зокрема, зупинили автомобіль, в якому виявили підроблений номер кузову.

"Зловмисники "запропонували" водію сплатити 1 тис. дол. США за непритягнення до відповідальності та не переміщення машини на штрафмайданчик. Під час "торгів" чоловіку вдалося знизити суму до 600 американських доларів", – йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали одного з поліцейських під час отримання половини суми. Напередодні оперативники спецслужби задокументували отримання першої частини хабара іншими працівниками дорожньо-патрульного екіпажу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх поліцейських, причетних до вимагання грошей з водіїв.

Другие новости