ПоддержатьУкраїнська

На Сумщині голова сільради, який вимагав 2,5 млн. грн хабара, сидітиме під домашнім арештом

StopCor
StopCor

StopCor

На Сумщині голова сільради, який вимагав 2,5 млн. грн хабара, сидітиме під домашнім арештом

15 травня суддя розглянув клопотання слідчого військової прокуратури Сумського гарнізону.

Згідно з рішенням, голові Битицької сільської ради обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту цілодобово з носінням електронного засобу контролю, повідомляє прес-служба Зарічного райсуду.

На голову сільради покладені обов'язки прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою; утримуватися від спілкування з будь-якими особами, щодо обставин кримінального провадження, крім органів досудового розслідування, слідчих суддів, суду; здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну.

13 травня 2016 року слідчим суддею розглянуто клопотання слідчого військової прокуратури Сумського гарнізону та обрано начальнику юридичного відділу Битицької сільської ради обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати житло з 22 години по 07 годину.

Строк дії обох ухвал встановлено до 10 липня 2016 року включно.

Нагадаємо, голова та начальник юридичного відділу Битицької сільської ради Сумського району підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання за попередньою змовою групою осіб неправомірної вигоди в особливо великому розмірі – за позитивне вирішення питання про укладення угоди та надання в оренду земельної ділянки).

Другие новости