ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті прикордонникам пропонували 1200 євро хабара

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті прикордонникам пропонували 1200 євро хабара

На Закарпатті прикордонники запобігли двом спробам контрабанди сигарет.

Дві спроби дачі хабара учора прикордонники Чопського загону фіксували в пункті пропуску "Ужгород", що на кордоні зі Словаччиною, повідомляє Держприкордонслужба.

У першому випадку з України в пункт пропуску прибув мікроавтобус "Мерседес", яким керував українець. Під час перевірки у прикордонників виникли певні підозри, тому автівку скерували на поглиблений огляд. Вже прямуючи на оглядовий майданчик, водій запропонував прикордоннику 200 євро, аби його все ж пропустили через державний кордон. У ході проведення спільного з представниками митниці огляду було виявлено 160 пачок сигарет, які знаходилися в запасному колесі автомобіля. Тютюнові вироби вилучено. Сума їх оцінки склала майже чотири тисячі гривень.

У іншому випадку громадянин України пропонував прикордонникам одну тисячу євро. За ці кошти він хотів уникнути поглибленого огляду свого транспортного засобу. Як з'ясувалося, в конструктивних особливостях днища автомобіля "Рено" було приховано майже 940 пачок сигарет українського виробництва та порошок білого кольору, який знаходився у згортку від жувальної гумки. Знахідки вилучено, крім того чоловік втратив і свій транспортний засіб вартістю 300 тисяч гривень.

Другие новости