ПоддержатьУкраїнська

Нацгвардійця судитимуть за скоєння смертельного ДТП

StopCor
StopCor

StopCor

Нацгвардійця судитимуть за скоєння смертельного ДТП

До суду скеровано обвинувальний акт відносно працівника Національної гвардії України. Правоохоронець обвинувачується у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої загинула людина (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадження здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі.

Слідством встановлено, що в ніч на 1 січня 2020 року нацгвардієць керуючи автомобілем ВАЗ на території обласного центру порушив низку пунктів Правил дорожнього руху України, здійснив наїзд на 39-річну жінку, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. У результаті ДТП, потерпіла отримала чисельні травми і, згодом, померла в лікарні.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Запорізької області.

У разі доведення вини, обвинувачуваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.  

Другие новости