ПоддержатьУкраїнська

Одинадцятеро російських військових утекли з окупованого Донбасу

StopCor
StopCor

StopCor

Одинадцятеро російських військових утекли з окупованого Донбасу

На окупованому Донбасі з військового навчального центру РФ дезертували 11 російських інструкторів, які були незадоволені зарплатою та участю в бойових діях.

Про це розповіли в прес-службі ГУР.

"Одинадцять російських інструкторів, які здійснювали підготовку фахівців військових спеціальностей, у т.ч. снайперів та саперів, самовільно залишили навчальний центр і виїхали на територію Росії", - йдеться в повідомленні.

Українські розвідники з'ясували, що сталось це через невдоволення низькою заробітною платою і намаганням командування залучити їх до бойових дій.

Російське командування уникає розголосу даної події через ймовірне зростання панічних настроїв в російському суспільстві. Колишні інструктори займаються активним пошуком "працевлаштування за фахом" в бандах та російських приватних військових компаніях.

Раніше повідомлялося, що військовий збройних сил Російської Федерації з позивним "Херсон" у Брянці самовільно покинув передові позиції та вкрав у місцевого жителя автомобіль.

Нагадуємо, Федеральна служба безпеки РФ та спецслужба "ДНР" почали примусово відправляти на передову бойовиків, які були незадоволені діяльністю місцевої влади та РФ.

Другие новости