ПоддержатьУкраїнська

Одіозний регіонал Курсов, про якого писав "СтопКор", очолив санаторій на Хмельниччині

StopCor
StopCor

StopCor

Одіозний регіонал Курсов, про якого писав 'СтопКор', очолив санаторій на Хмельниччині

Скандальний колишній регіонал Валерій Курсов переміг у конкурсі та очолив санаторій "Поділля" у місті Сатанів Хмельницької області. Представники місцевого осередку проекту піддають сумніву прозорість конкурсу, у якому переміг кандидат. Подробиці на сторінці спільноти у соцмережі написав голова хмельницького представництва проекту Артур Сторожук.

"Раніше ми писали про те, що санаторій "Поділля" у курортному містечку Сатанів на Хмельниччині має намір очолити колишній "регіонал", який уже колись керував цим санаторієм – Валерій Курсов, останній голова Білогірської РДА часів Віктора Януковича. Він з'явився ще до конкурсу у санаторії та в ультимативній формі почав вимагати від працівників підписати листа, що вони мріють його повернути. Під загрозою звільнення всіх, хто відмовиться. Переконував, що посаду він вже отримав, просто ще потрібна формальність – конкурс. І бінго – так і є! Він на посаді, а конкурс – формальність!

Соки з того санаторію він витиснув ще тоді. Коли знищив санаторій заради мети №1 – різкого збагачення та мети №2 – акумуляції коштів на придбання посади голови РДА.

За часів керівництва Курсова санаторієм Поділля на його балансі був цікавий, але теж знищений об’єкт – у селі Любашівка Одеської області. Передали цей об’єкт від Укрмагістралі на баланс оздоровчого комплексу Поділля, приймав особисто Курсов. Являв собою об’єкт готель, житловий комплекс, розташований на трасі, був у житловому стані. Певний період в ньому проживали турки, які будували в тих краях дорогу. На який Курсов плюнув, після виселення турецьких робочих охорону зняли, а готель банально розікрали місцеві. Виправдання – немає коштів на утримання. Дуже по-господарськи, правда? Прекрасний керівник.

Та й конкурс проводився надто цікаво. Голова комісії Ігор Васильович Данкевич, заступник Голови ДАК Автомобільні Дороги України. Брали участь наступні кандидатури : Додіч-Маліцька Марія, освітянка, Курсов В.І. (нам вже відомий), Батарчуков О. В., лікар, доцент, друга освіта – економіст та Гопаца Я. М., дорожник.

Ще претендував на посаду такий собі пан Федоренко – начальник відділу будівництва доріг з Автодору – він то яким боком до оздоровчого комплексу? Що він розуміє в цьому? Новий метод лікування – закатка клієнта в асфальт? Хоча там більшість претендентів такі…

Кого б з претендентів логічно було б вибрати? Керівником оздоровчого комплексу? Але про яку логіку ми говоримо?...

Отже, Курсов говорив правду. Весь цей конкурс звичайний цирк (несмішний та неякісний) та договірняк.

Погана новина – нічого в цій країні не змінилось", – написав у Фейсбуці очільник хмельницького осередку "Стоп корупції".

"Сатанів – це Хмельницька область. Тому цю історію ми будемо добивати до кінця. Тим більше, що відвідини Сатанова – це поєднання приємного з корисним. Начебто і на курорт з’їздили, і справу зробили. Пропоную взагалі зробити там виїзний "фестиваль" силами СтопКору та дружніх організацій. До прикладу – тернопільському Автомайдану туди їхати не далеко", – додав Артур Сторожук.

Другие новости

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Предоставление телевизионных услуг в Тернополе превратилось в предмет судебного разбирательства после обвинения в сговоре компании, связанной с городским депутатом