ПоддержатьУкраїнська

Олександр Соколов представив керівника ТУ ДБР у місті Мелітополі

StopCor
StopCor

StopCor

Олександр Соколов представив керівника ТУ ДБР у місті Мелітополі

Заступник Директора Олександр Соколов представив нове керівництво Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі.

"Попереду у керівництва ТУ ДБР у м. Мелітополі багато роботи. Необхідно завершити реорганізацію теруправління, підвищити показники роботи та рівень довіри громадян до Державного бюро розслідувань", - зазначив Олександр Соколов.

За результатами відкритого конкурсу на посаду Директора ТУ ДБР у м. Мелітополі із званням полковника Державного бюро розслідувань призначено Ігоря Гаврилюка. Останні 2 роки він обіймав посаду начальника Другого відділу слідчого управління ТУ ДБР у м. Краматорськ.

"Керівництво особового складу ТУ ДБР у м. Мелітополі готове до виконання пріоритетних  завдань покладених на Державне бюро розслідувань, підвищення авторитету Бюро та покращення роботи теруправління. Задля досягнення цієї мети ми плідно співпрацюватимемо з правоохоронцями регіону", - зазначив Ігор Гаврилюк.

Зазначимо, що до виконання обов’язків також приступили заступники директора ТУ ДБР у м. Мелітополі – переможці відкритого конкурсу Ярослав Лісойван та Олена Діденко.  

Нагадаємо, теруправління Державного бюро розслідування, розташоване у місті Мелітополі, поширює свою діяльність на Автономну Республіку Крим Херсонську, Запорізьку області,  місто Севастополь.

Другие новости