ПоддержатьУкраїнська

Оперативники Маріуполя затримали підозрюваного, який ледь не позбавив життя 41-річного чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

Оперативники Маріуполя затримали підозрюваного, який ледь не позбавив життя 41-річного чоловіка

В ході конфлікту потерпілий отримав ножове поранення у грудну клітину. Повідомлення про злочин надійшло до поліції через декілька днів, проте це не завадило правоохоронцям встановити та затримати зловмисника впродовж доби.

Ввечері, 7 червня, до поліції поступив дзвінок від лікарів, які розповіли, що із ножовими пораненнями госпіталізовано 41-річного чоловіка.

Аби встановити всі обставини, до медичного закладу виїхали оперативники Маріупольського районного управління поліції.

Під час розмови із потерпілим поліцейські з’ясували, що декілька днів тому, він вживав алкогольні напої із малознайомим у себе вдома. Між чоловіками стався конфлікт на побутовому грунті і тоді гість схопив ніж, два рази вдарив ним чоловіка у груди та пішов. Маріуполець впродовж двох днів нікому не повідомляв про подію.

Правоохоронці викрили зловмисника по прикметах, які надав потерпілий. Ним виявився 28-річний чоловік, який не має постійного місця мешкання та який вже вчиняв правопорушення.

Речові докази вилучено.

Під процесуальним керівництвом Маріупольської окружної прокуратури, слідчим повідомлено фігурантові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Другие новости