ПоддержатьУкраїнська

Після викриття "СтопКором" порушень серед працівників Держпродспоживслужби Хмельниччини, у відомстві почались масові звільнення

StopCor
StopCor

StopCor

Після викриття 'СтопКором' порушень серед працівників Держпродспоживслужби Хмельниччини, у відомстві почались масові звільнення

Після розслідування "СтопКору" щодо порушень трудового законодавства серед працівників Держпродспоживслужби Хмельницької області, працівники відомства масово пишуть заяви на звільнення.

Ідеться про викриття співробітника Дунаєвецького підрозділу ДПСС, який офіційно працює у службі та отримує зарплату, а на ділі перебуває на заробітках за кордоном. Своїми діями чоловік завдав державі збитків на 20 тисяч гривень. Про це стало відомо активістам хмельницького осередку "Стоп корупції".

"Пам'ятаєте ситуацію, коли "СтопКор" Хмельницької області виявив факт зловживання в Дунаєвецькому районі, в Держпрожспоживслужбі, яку очолює відомий нам пан Грушко, що не справляється з покладеними на нього обов'язками? Ми написали заяву в поліцію, факти підтвердились, збиток Державі встановлено (понад 20000 грн) встановлено, головний лікар разом з двома горе-підлеглими написали заяви на звільнення та повертають гроші державі.

Так ось – вистачило увімкнути світло…  Такі порушення виявились масовими. По всіх районах повально пишуть заяви на звільнення "заднім числом". Як діти малі – ну що воно допоможе?

Там патрульна набирає новий штат. Яка патрульна, люди? Всі в ДПСС, там наразі така кількість вакансій з'явиться – патрульна нервово курить в сторонці.

Але я задоволений результатами нашої роботи", – написав голова хмельницького осередку "Стоп корупції" Артур Сторожук.

Другие новости