ПоддержатьУкраїнська

Податківці постануть перед судом за одержання 1200 доларів США від підприємця

StopCor
StopCor

StopCor

Податківці постануть перед судом за одержання 1200 доларів США від підприємця

До суду скеровано обвинувальний акт відносно головного державного ревізора-інспектора та старшого державного ревізора-інспектора ГУ Державної податкової служби у Львівській області. Вони обвинувачуються у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові.

Слідством встановлено, що податківці вимагали та одержали 1200 доларів США від власника готельного комплексу. За гроші вони обіцяли не скеровувати матеріали перевірки діяльності підприємства до Головного управління Держпраці у Львівській області та не притягувати підприємця до адміністративної відповідальності за виявлені неоформлені трудові відносини з найманими працівниками.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Львівської області.

У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Другие новости