ПоддержатьУкраїнська

Погода в Україні на вівторок, 3 квітня

StopCor
StopCor

StopCor

Погода в Україні на вівторок, 3 квітня

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується суха погода У північних і східних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе -5...+7 градусів, удень +5...+18. Вітер змінних, переважно південний, західний, південно-східний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно дощова погода. Вночі градусники покажуть до 0...+3, удень температура – від +5 до +11 градусів. Вітер південно-західний, західний і південний, 1-5 м/с

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +1...+5 градусів, удень повітря прогріється до +9...+ 11. Вітер західний, південно-західний, південний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде суха погода. У Керчі висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +4...+7 градусів. Денна температура повітря складе від +10 до +15. Вітер західних, південних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно дощова погода за даними Sinoptik.ua. Уночі температура повітря 0..+5 градусів, денна становитим е +7...+10. Вітер північно-західний, західний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститися до -5...+3 градусів, удень стовпчики покажуть +7...+18. Вітер східний, південний, південно-східний, південно-західний і західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +1...+3, вдень – до +10...+15 градусів. Вітер переважно східний, південно-східний, південно-західний і південний, 1-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0...+3 градусів, удень – до +9...+14. Вітер північно-західний, західний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

Другие новости