ПоддержатьУкраїнська

Поліцейські Костянтинівки затримали підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейські Костянтинівки затримали підозрюваного у пограбуванні пенсіонерки

Нападник стежив за жінкою, яка поверталася додому з відділення банку, та накинувся на неї у під’їзді будинку. Поліцейські викрили зловмисника протягом доби. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури.

Зловмисник вихопив пакет з гаманцем у потерпілої та втік. Отримавши повідомлення про злочин, поліцейські негайно виїхали за адресою.

Правоохоронцям знадобилася доба, аби встановити особу грабіжника та затримати його.

В ході оперативних дій були опитані десятки людей – мешканці прилеглих будинків, встановлені перехожі, які могли бачити підозрюваного, перевірені усі раніше судимі за аналогічні злочини.

В результаті кропіткої роботи поліцейські встановили 31-річного раніше неодноразово судимого місцевого жителя, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Викрадені гроші грабіжник встиг витратити, а пакет з іншими речами викинув на смітник.

Затриманий перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Другие новости