ПоддержатьУкраїнська

Поліцейські Одещини звертають увагу власників транспортних засобів на заходи перестороги від зловмисників

StopCor
StopCor

StopCor

Поліцейські Одещини звертають увагу власників транспортних засобів на заходи перестороги від зловмисників

У розпалі курортний сезон, а це означає, що у нашому регіоні побільшало автомобілів, на яких подорожують відпочиваючі, а разом з ними і автокрадіїв.

Правоохоронці постійно орієнтовані на затримання таких правопорушників та недопущення скоєння подібних злочинів, але й водіям треба посилити увагу до свого майна, бо трапляються кричущі випадки безвідповідальності. Для прикладу: нещодавно поліцейські займалися пошуками старенької автівки, яку власник залишив біля ринку незачиненою, вважаючи, що на такий транспортний засіб ніхто не зазіхне. Часто доводилося розшукувати викрадені з недорогих автомобілів акумулятори, інструменти та інші речі, бо автовласники з тих самих причин зневажали сигналізацією.

Варто зазначити, що зловмисники не гребують нічим, і не важливо, ніч надворі чи білий день, не зупиняє їх навіть присутність поблизу людей. Вдаючи власників транспорту, правопорушники тихцем роблять свою лиху справу.

Тож, щоб не стати жертвами злодіїв, правоохоронці радять автовласникам подбати про елементарні заходи безпеки. Обладнайте транспортний засіб надійними протиугінними пристроями та звуковою сигналізацією і не забувайте приводити їх в дію, навіть якщо відходите ненадовго й недалеко. По можливості користуйтеся стоянками, що охороняються та обладнані камерами відеоспостереження. І ніколи не залишайте в салоні чи багажнику цінні речі та документи: тільки позавчора на прикладі розбитого вихідцем із Закавказзя позашляховика говорили, чим це може обернутися.

Якщо ж крадіжки уникнути не вдалося, не зволікайте, а відразу звертайтеся до найближчого відділу поліції або телефонуйте на спецлінію «102».

Відділ комунікації поліції Одеської області

Другие новости