ПоддержатьУкраїнська

Поліція притягнула до відповідальності мешканців Слов’янська та Краматорська за нанесення ножових поранень знайомим

StopCor
StopCor

StopCor

Поліція притягнула до відповідальності мешканців Слов’янська та Краматорська за нанесення ножових поранень знайомим

Обидва злочини сталися під час розпивання спиртних напоїв. Під час конфлікту підозрювані нанесли опонентам удари ножем. За фактами відкриті кримінальні провадження.

До поліції Слов'янська надійшло повідомлення від лікарів, які повідомили, що до хірургічного відділення звернувся 43-річний чоловік з ножовим пораненням черевної порожнини.

Оперативники з’ясували, що ввечері потерпілий прийшов до свого знайомого в гості, де вони розпивали спиртні напої. Під час побутового конфлікту господар квартири наніс потерпілому ножове поранення.

У Краматорську на лінію «102» подзвонила жінка та розповіла, що стала свідком сварки між чоловіками по вулиці Академічній і бачила, як один вдарив іншого ножем та пішов.

Свідок назвала прикмети зловмисника та будинок, в який ймовірно зайшов чоловік.

Оперативники Краматорського районного управління поліції разом зі співробітниками патрульної поліції Краматорська та Слов’янська затримали підозрюваного.

Слідство встановило, що того ж дня 39-річний чоловік вживав спиртні напої зі своїми знайомими. Раптом між ними виникла сварка, під час якої фігурант дістав ніж та наніс два удари у бік 39-річному опоненту. Внаслідок чого останній отримав два проникаючих колото - різаних поранень.

За фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Тяжкі тілесні ушкодження». Наразі проводиться досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Другие новости