ПоддержатьУкраїнська

Помер ще один учасник кривавої перестрілки в Олевську

StopCor
StopCor

StopCor

Помер ще один учасник кривавої перестрілки в Олевську

Стало відомо про ще одну жертву кривавої стрілянини в місті Олевськ, що на Житомирщині. Трагедія, яка набула розголосу по всій Україні, трапилася у ніч на 16 січня.

Новину повідомляє "Преса України".

Про ще одного померлого, посилаючись на медиків Олевської лікарні, розповіла журналіст Інна Білецька. Таким чином жертвами розбірок в Олевську стало вже двоє людей. Журналістка відзначила, що двоє померлих – немісцеві, яких  вважають ініціаторами стрілянини.

"В Олевській лікарні підтвердили смерть ще однієї людини, унаслідок перестрілки тиждень тому. Відтак двоє загиблих – обоє не місцеві з угруповання, яке вважають зачинщиками стрілянини. В лікарні залишаються п'ятеро. Серед них один львівський – Віталій на прізвисько "Тюрма". Отакі нині "побутові" конфлікти. Де великі гроші – там рано чи пізно смерті. Ну і керівництво райвідділку обіцяють звільнити", - зазначила журналістка.

Раніше повідомлялося, що з огляду на нещодавню перестрілку в місті Олевськ на Житомирщині заради спокою місцевих жителів почали працювати бійці спецпідрозділу ГУНП.

Нагадаємо, в місті Олевськ Житомирської області прямо посеред центральної площі бурштинокопачі з'ясовували стосунки із приїжджими "гостями". В результаті в ніч з 15 на 16 січня тишу сколихнули постріли та вибухи, після чого, повідомляють очевидці, центральна площа просто була залита кров’ю численних поранених, яких госпіталізували.

Другие новости