ПоддержатьУкраїнська

Потрійна ДТП у Харкові — патрульний поліцейський постане перед судом

StopCor
StopCor

StopCor

Потрійна ДТП у Харкові — патрульний поліцейський постане перед судом

До суду направлено обвинувальний акт відносно працівника Управління патрульної поліції Харківської області.

Слідством встановлено, що 19 березня 2020 року патрульний, перебуваючи поза службою, рухаючись на автомобілі «Opel Tigra» по проспекту Московському в Харкові зі швидкістю понад 100 км/годину скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2104». Після чого автомобіль «ВАЗ 2104» зіткнувся із вантажівкою  «Volvo», яка стояла припаркована на узбіччі. 

У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажирці «Opel Tigra», яка є діючим співробітником УПП в Харківській області, заподіяно тяжкі тілесні ушкодження. Водій автомобіля «ВАЗ 2104» отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. 

Таким чином, патрульний обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві. Процесуальне керівництво — Харківська обласна прокуратура.

Другие новости

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

Во время обычной проверки документов в Ковеле полицейские столкнулись с неожиданной находкой — поддельным водительским удостоверением, которое стало первым из двух случаев этого дня на Волыни