ПоддержатьУкраїнська

Продаж амфeтаміну наркозалежним - ДБР затримало працівника ДСНС

StopCor
StopCor

StopCor

Продаж амфeтаміну наркозалежним - ДБР затримало працівника ДСНС

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську, затримали  працівника ГУ ДСНС України у Луганській області під час збуту психотропних речовин.

За попередньою інформацією, рятувальник одного з відділень Державної пожежно-рятувальної частини міста Сєвєродонецьк організував «бізнес» із продажу місцевим наркозалежним амфетаміну.

Правоохоронці задокументували численні факти збуту наркотичної речовини працівником ДСНС та після отримання ним 14 000 гривень від продажу  чергової партії наркотиків, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі проводяться слідчі дії, а також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу.

У разі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Донецької області. Оперативний супроводів ГВ БКОЗ Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях.

Другие новости