ПоддержатьУкраїнська

Рідні повідомили про загибель трьох військовослужбовців ЗСУ

StopCor
StopCor

StopCor

Рідні повідомили про загибель трьох військовослужбовців ЗСУ

Троє військовослужбовців Збройних сил України, котрі восьмого січня 2017 року зникли поблизу лінії розмежування в зоні АТО біля Маріуполя, загинули.

Про це ЗМІ повідомили рідні бійців.

Як стверджує двоюрідний брат одного зі зниклих військовослужбовців - Сергія Сонька, на ім'я Сергій, українські військовики, котрі зв'язувалися з рідними Сонька, розповіли, що згадувані бійці ЗСУ є загиблими, а їхні тіла знаходяться у руках терористів із незаконних збройних формувань самопроголошених республік.

За словами Сергія, ще одинадцятого січня міг відбутися обмін.

"Там до блокпоста під'їхала комісія з Києва, чекали їх, а потім сепари написали, що не віддадуть тіла. Сьогодні-завтра мають проводити переговори, щоб забрати тіла", - зазначив він.

Приблизно рік тому Сергій Сонько вирішив стати на захист своєї країни від ворогів. Маючи всього 23 роки, він був командиром 3 відділення частини морської піхоти, одночасно навчаючись на юридичному факультеті заочно. У нього в Херсоні залишилася мати.

Інші загиблі військовослужбовці ЗСУ, за різною інформацією, це тридцятирічний Сергій і п'ятидесятичотирирічний Микола.

Як відомо, восьмого січня представники прес-центру штабу АТО повідомили про те, що бійці з частини морської піхоти, які виконували завдання поблизу лінії розмежування, не повернулися до місця розташування підрозділу. Після цього почалися пошуки військових.

Нагадаємо, на окупованому Донбасі з військового навчального центру РФ дезертували 11 російських інструкторів, які були незадоволені зарплатою та участю в бойових діях.

Другие новости