ПоддержатьУкраїнська

Семенченко розповів, за яких умов він поаплодував би смерті Гіві

StopCor
StopCor

StopCor

Семенченко розповів, за яких умов він поаплодував би смерті Гіві

У вбивстві одіозного терориста Гіві є не тільки позитивні, але і негативні сторони. Зокрема, ФСБ ліквідовує лідерів терористичних угруповань, тим самим знищуючи символи тероризму на Донбасі, в результаті чого рядові бойовики будуть амністовані, а ОРДЛО перетворяться на своєрідну Чечню.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі написав народний депутат Семен Семенченко.

За словами народного обранця, хороша сторона в ліквідації Гіві полягає в тому, що тепер іншому терористові з позивним Моторола "не доведеться нудьгувати в пеклі". Разом з тим, пише Семенченко, ФСБ навмисно ліквідує ватажків проросійських бойовиків на Донбасі, бо вони асоціюються з усіма злочинами окупантів, скоєними у часи з 2014 по 2016 роки.

"Коли мова йде про Мінськ, народ починає обурюватися -"кому амністію? Гіві? Моторолі?" Тепер вони ліквідовані як символи тероризму і знущань. А Захарченко та Плотницький втечуть в Росію. Решта бойовиків нібито нікого не вбивали та стояли на блокпостах, тому ми їх і амністуємо", – пише Семенченко.

Разом з тим народний обранець додав, що окуповані райони Донбасу стануть своєрідною Чечнею, де злодійство буде процвітати під заступництвом Володимира Путіна.

"Я б поаплодував смерті Гіві, якби його повісили в центрі Донецька за рішенням українського суду, або ліквідували українські спецслужби. Аплодувати спецоперації ФСБ я не буду", – підсумував депутат.

Як відомо, лідер бандформування "Сомалі" Михайло Толстих з позивним Гіві був підірваний в своєму офісі в окупованому Донецьку.

Другие новости