ПоддержатьУкраїнська

Слідство: криваві події в Дніпрі ініціював "Опоблок"

StopCor
StopCor

StopCor

Слідство: криваві події в Дніпрі ініціював 'Опоблок'

Поліцейські вже не сумніваються, що одіозні опозиціонери причетні до подій 9 травня у місті, які обурили всю Україну.

Слідство: криваві події в Дніпрі ініціював ''Опоблок''

9 травня 2017 року під час урочистих заходів в Дніпрі на марші були побиті ветерани антитерористичної операції. Більшість учасників тих сумних подій не сумнівалися, що за свавіллям стоять люди скандально відомого політика Вілкула. Тепер цю версію розглядають компетентні органи, повідомляє "Діалог.UA".

Про це розповів Генеральний прокурор Юрій Луценко в стінах вищого законодавчого органу стани: "Вони всі інструктувалися і фінансувалися в вашому штабі в Дніпропетровській області особисто паном [Олександром] Вілкулом та паном [Дмитром] Колесніковим. У нас є відео, як вони всі разом заходять в ваш офіс ".

Луценко додав, що незаперечні відеофакти вдалося отримати завдяки камерам зовнішнього спостереження, розташованим біля входу в сусідні офісні приміщення. Також є дані дозволеної судом прослушки, які доповнюють відеоматеріали.

Генпрокурор не виключає, що отримана інформація може дати хід для ініціювання зняття недоторканності з ряду народних депутатів "Опозиційного блоку", замішаних в провокаціях в Дніпрі.

Днем раніше Вілкул побічно підтвердив свою участь в провокаціях 9 травня.

Другие новости