ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" передав правоохоронцям та владі Києва корупційне досьє на екс-очільників КП "БТІ"

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' передав правоохоронцям та владі Києва корупційне досьє на екс-очільників КП 'БТІ'

Юристи "Стоп корупції" звернулись до керівництва столичної адміністрації та до правоохоронних органів Києва через численні факти зловживань службовим становищем та корупційні оборудки з боку колишнього керівника КП Київської міської ради "Київське міське бюро технічної інвентаризації" Сенчука В.В.

Ідеться про мільйонні збитки та махінації із використанням службових авто. Усі факти юристи проекту виклали у зверненні.

"За нашою інформацією, у фінансовому департаменті КМДА проводять перевірку фактів порушення законів України в період 2010-1016 років з боку керівництва КП Київської міської ради "Київське міське бюро технічної інвентаризації". Мовиться про безпідставне перерахування КП "КМБТІ" коштів за надання транспортних послуг на суму понад 8 мільйонів гривень.

Ми передали усі факти порушень владі міста, представникам профільних управлінь та правоохоронних органів. Ми будемо уважно слідкувати за процесом проведення аудиту та розраховуємо, що наші напрацювання врахують", – зазначили юристи "Стоп корупції".

Другие новости