ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" спільно з "Укртрансбезпекою" перевіряє законність роботи перевізників на Видубичах у Києві

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' спільно з 'Укртрансбезпекою' перевіряє законність роботи перевізників на Видубичах у Києві

Активісти «Стоп корупції» спільно з представниками «Укртрансбезпеки» проводять моніторинг легальності роботи перевізників біля станції метро Видубичі (з боку супермаркету Фуршет) у Києві.

«Наразі складається протокол за неналежне місце здійснення посадки пасажирів, людей забирають не на спеціально облаштованій зупинці. Також ще один перевізник отримає адміністративний штраф за неукомплектовану аптечку», – розповіли учасники рейду від «Стоп корупції».

Нагадаємо, під час раніше під час перевірки роботи перевізників на знімальну групу «СтопКору» напала група молодиків. У результаті активіст проекту отримав удар ногою у голову. У чоловіка була гематома та струс мозку.

Одному з нападників на знімальну групу «СтопКору» вручили підозру. Про це стало відомо юристам проекту.

Нагадаємо, тиждень тому активісти ГО «Стоп Корупції» спільно з «Укртрансбезпекою» та представниками ЗМІ виїхали зробити об’єктивне розслідування з приводу заяв щодо перевізників: зокрема, пасажири маршрутного таксі Обухів-Київ, обурені поведінкою водіїв, які постійно ігнорують закон «Про перевезення, пільгової категорії громадян» та зневажливо ставляться до пасажирів, а також їздять з масою порушень. Втім, рейд завершився зухвалим побиттям журналістів.

В Обухові на журналістів вже чекало близько 30 осіб міцної статури. Без жодних пояснень на знімальну групу напали невідомі молодики. Почали бити журналістів, трощити техніку та службову автівку. У результаті нападу один з журналістів отримав удар ногою в голову – у чоловіка гематома на скроні та струс мозку. Наразі проводяться слідчі дії.

Правоохоронці та прокурор Київської області разом з юристом «СтопКору» вже опитали свідків та вручили підозру одному з нападників. «Стоп Корупції» зі свого боку й надалі буде виявляти протиправні дії несумлінних перевізників та вимагати, аби правоохоронні органи притягнули даних осіб до відповідальності.

''СтопКор'' спільно з ''Укртрансбезпекою'' перевіряє законність роботи перевізників на Видубичах у Києві
''СтопКор'' спільно з ''Укртрансбезпекою'' перевіряє законність роботи перевізників на Видубичах у Києві
''СтопКор'' спільно з ''Укртрансбезпекою'' перевіряє законність роботи перевізників на Видубичах у Києві

Другие новости