ПоддержатьУкраїнська

"СтопКор" звернувся до Дарницької РДА через захоплення озера на Осокорках

StopCor
StopCor

StopCor

'СтопКор' звернувся до Дарницької РДА через захоплення озера на Осокорках

Активісти "Стоп корупції" звернулись із заявою до голови Дарницької РДА через захоплення і перекриття виходу до озера Зариваха на столичних Осокорках. Парканом із колючим дротом підходи до води обнесла бізнес-партнерка екс-міністра аграрної політики Присяжнюка Леся Софієнко.

Подробиці повідомили активісти "Стоп корупції".

"Подали звернення щодо незаконних дій Лесі Софієнко, яка закрила парканом вихід до озера на Осокорках. Жінка, яку пов'язують із рейдерським захопленням низки агропідприємств в Україні, перегородила підходи до водойми. Фактично Софієнко захопила озеро та її сусіди не мають можливості користуватись водоймою. У заяві на ім'я голови Дарницької РДА ми наголосили, якщо представники благоустрою не розберуться із загорожею законним шляхом, то ми демонтуємо та привеземо паркан під РДА самотужки", – розповіли активісти "Стоп корупції".

Нагадаємо, раніше активісти "Стоп корупції" зняли замок та відкрили браму, яка закривала підходи до озера Зариваха на столичному районі Осокорки. За даними представників проекту, вихід до водойми самовільно захопила бізнес-партнерка екс-міністра аграрної політики Присяжнюка Леся Софієнко.

Активісти "Стоп корупції" у разі спроби відновити перекриття вільного проходу жителів масиву до води мають намір демонтувати огорожу.

''СтопКор'' звернувся до Дарницької РДА через захоплення озера на Осокорках
''СтопКор'' звернувся до Дарницької РДА через захоплення озера на Осокорках

Другие новости