ПоддержатьУкраїнська

Стрілянина в Броварах – повідомлено про підозру 23 особам, 20 - взято під варту

StopCor
StopCor

StopCor

Стрілянина в  Броварах – повідомлено про підозру 23 особам, 20 - взято під варту

Броварською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 23 особам за фактом хуліганства, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, вказані особи брали участь у стрілянині 29 травня 2020 року в м. Бровари через конфлікт між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями.

За клопотаннями прокуратури ухвалами Броварського міськрайонного суду Київської області від 30-31 травня 2020 року до 20 підозрюваних застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави. Наразі ще 3 клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно трьох підозрюваних перебувають на розгляді в суді.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, вживаються заходи до встановлення усіх учасників події.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Броварського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Київськой області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Прес-служба прокуратури Київської області

Другие новости