ПоддержатьУкраїнська

Суд призначив хабарниці заставу в 30 разів меншу суми хабара

StopCor
StopCor

StopCor

Суд призначив хабарниці заставу в 30 разів меншу суми хабара

Суд визначив заставу в 30 разів менше суми хабара, на якій чиновниця була взята на місці злочину.

Солом'янський районний суд Києва визначив запобіжний захід для в.о. голови департаменту управління держвласністю Мінагрополітики Олену Поліщук під варту на 60 днів з правом внесення застави у розмірі 124,2 тис. грн (5 тис. доларів).

Раніше СБУ повідомила про затримання начальника одного з відділів Мінагрополітики на хабарі у сумі 150 тис. доларів за сприяння підприємцю у перемозі в тендері на покупку державного сільськогосподарського підприємства в Харківській області, який знаходиться в процесі ліквідації за борги. Вона була затримана на місці злочину на службовій стоянці міністерства під час одержання всієї суми хабара.

Поліщук в Мінагрополітики працює близько п'яти років. До призначення 27 липня на посаду в.о. глава департаменту управління держвласністю займала посаду начальника відділу контролю над процедурою реорганізації та ліквідації держпідприємств.

За словами заступника керівника спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимира Кривенка, госчиновниця звинувачується в махінаціях з процедурою ліквідації та приватизації держпідприємства структури Мінагропроду "Оберіг" (Харківська обл.).

Другие новости