ПоддержатьУкраїнська

Судитимуть помічника капітана бурової установки, який незаконно відвідував окупований півострів

StopCor
StopCor

StopCor

Судитимуть помічника капітана бурової установки, який незаконно відвідував окупований півострів

За процесуального керівництва прокуратури АР Крим та міста Севастополя скеровано до суду обвинувальний акт стосовно помічника капітана бурової установки за фактом порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї (ч. 2 ст. 332-1 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин України помічником капітана бурової установки на незаконно захопленому окупаційною владою «Державному унітарному підприємстві «Чорноморнафтогаз». Починаючи з 2014 року, обвинувачений систематично порушував порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї з метою спричинення шкоди інтересам держави, яка полягала у незаконному використанні Російською Федерацією природних ресурсів у виключній (морській) економічній зоні України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.За матеріалами прокуратури АР Крим та міста Севастополя

Другие новости