ПоддержатьУкраїнська

Телепроект координатора "Стоп корупції" Романа Бочкали "Очна ставка" виходить в ефір

StopCor
StopCor

StopCor

Телепроект координатора 'Стоп корупції' Романа Бочкали 'Очна ставка' виходить в ефір

У середу 18 січня в ефірі каналу ICTV відбудеться прем'єра телевізійного проекту відомого журналіста та ведучого Романа Бочкали "Очна ставка".

У програмі автори покажуть серію реальних історій з порушенням прав громадян, проявами корупції та хабарництва, випадками бездіяльності чиновників, можновладців та представників великих корпорацій та державних структур.

Команда "Стоп корупції" від початку зйомок підтримувала та співпрацювала з творчим колективом "Очної ставки". У спільному здобутку – зупинка будівництва на сумнозвісному підприємстві в Умані.

Державна архітектурно-будівельна інспекція України спільно з Уманською міською інспекцією на вимогу ГО "Стоп корупції" та журналістів "Очної ставки" провели держархбудконтроль, за результатами якого скасували реєстрацію декларації про початок будівельних робіт на скандальному об’єкті за адресою: м. Умань, вул. Старицького, 1 і визнали будівництво незаконним. Нагадаємо, що у результаті падіння будівельного крана на об'єкті загинули люди.

Додамо, координатор "Стоп корупції" та відомий журналіст Роман Бочкала став ведучим нового проекту журналістських розслідувань на телеканалі ICTV "Очна ставка" наприкінці літа.

За задумом авторів, кожен українець, незалежно від соціального і фінансового статусу, міг звернутись зі своєю проблемою до журналістів програми, які організували очну ставку з винуватцями бід і змусили відповісти за скоєне. Розслідувачів не зупинили закриті двері владних кабінетів та не злякали бюрократичні процедури.

Основна ціль команди – добитись правди та відстояти справедливість.

Другие новости