ПоддержатьУкраїнська

Ціна боротьби з корупцією: як активісти потерпають за свою діяльність

StopCor
StopCor

StopCor

Ціна боротьби з корупцією: як активісти потерпають за свою діяльність

У цьому випуску журналісти покажуть ексклюзивне розслідування про справжню ціну боротьби з корупцією для громадських активістів.

У Марганці на Дніпропетровщині місцевому активісту та депутату спалили гараж разом із авто за інтерес до темних справ та чорних схем міської влади. Сегій Хникін разом із однодумцями дізнався про оборудки міської голови та її друга – депутата міської ради Олександра Бондаренка під час конкурсу на обрання фірми з вивозу сміття.

У Богуславі з активіста Віталія Костюка вибивали душу за спробу зняти на камеру суперечку між депутатами місцевої ради. Політики розсварились через питання виділення земельних ділянок. Один з них намагався отримати наділ в списку з учасниками АТО, хоча на ділі політик не був на фронті, а лише займався волонтерством з вигодою для себе. Після розголосу цієї історії депутат намагався скинути активіста з мосту.

В обох справах правоохоронці усіляко гальмують процес розслідування.

Чим закінчується боротьба з корупцією та війна з хабарниками для звичайних активістів, дивіться сьогодні у новому випуску "СтопКору" о 22.15 на 5 каналі.

Не пропустіть – буде гаряче!

http://youtu.be/qjBTD2UiAwQ

Другие новости