ПоддержатьУкраїнська

У Бахмуті поліцейські врятували молодого чоловіка, який намагався вкоротити собі віку

StopCor
StopCor

StopCor

У Бахмуті поліцейські врятували молодого чоловіка, який намагався вкоротити собі віку

Співробітники групи реагування поліції запобігли самогубству 19-річного хлопця. Він намагався стрибнути з мосту. Наразі життю юнака нічого не загрожує.

Тривожний дзвінок на лінію 102 надійшов сьогодні, близько другої години ночі. Заявник повідомив, що на мосту за перилами стоїть молодий чоловік та хоче стрибнути. Оперативний черговий негайно спрямував на місце події найближчий наряд поліції.

Поліцейські наблизилися до хлопця, проте з’ясувалося, що він був агресивно налаштований і тримав правоохоронців на відстані. Один із напарників встановив контакт та почав спілкуватися з людиною. У цей час інші поліцейські перекрили дорогу та викликали екстрені служби.

Поліцейські розуміли, що не можна втрачати ні хвилини. Використавши спеціальний прийом, вмовили хлопця залишити свій намір та витягнули його з-за перил.

З’ясувалося, що на відчайдушний крок молодий чоловік зважився після сварки з сім’єю. Після порятунку правоохоронці ще довго спілкувалися з юнаком, пригостили його кавою і відвезли до родини. Наразі життю хлопця нічого не загрожує.

Другие новости