ПоддержатьУкраїнська

У Бердянську іноземець намагався підкупити прикордонників російськими рублями

StopCor
StopCor

StopCor

У Бердянську іноземець намагався підкупити прикордонників російськими рублями

Спробу дачі хабара у 1,5 тис. російських рублів зафіксували учора прикордонники Бердянського прикордонного загону у контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар".

Про це повідомили у прес-службі Бердянського прикордонного загону.

Вирішити питання про безперешкодний перетин адмінмежі із Кримом намагався громадянин Індії. 21-річний іноземець прибув до контрольного пункту "Чонгар" із тимчасово окупованої території АР Крим. Під час паспортного контролю виявилося, що у громадянина немає необхідних документів для перетину адмінмежі та у його паспортному документі проставлена відмітка, яка дозволяє іноземцю перебувати тільки на території тимчасово окупованого Криму.

Під час складання матеріалів про непропуск та простановки заборони в'їзду громадянин спробував вирішити це незручне для нього питання та запропонував прикордонникам 1500 рублів РФ. На таку пропозицію прикордонники відмовились. Військовослужбовці гроші громадянину повернули, після чого він прослідував до ТОТ АР Крим.

Наразі прикордонники направили повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Другие новости