ПоддержатьУкраїнська

У більшості областей України очікується погіршення погодних умов

StopCor
StopCor

StopCor

У більшості областей України очікується погіршення погодних умов

У вівторок, 17 січня, в більшості областей України очікується густий туман. У прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій попросили водіїв бути обачними на дорогах.

У ДНСН зазначили, що туман очікується в 22 регіонах: на Київщині,  Чернігівщині, Сумщині, Житомирщині, Рівненщині, Волині, Львівщині, Тернопільщині, Хмельниччині, Івано-Франківщині, Закарпатті, Буковині, Черкащині, Вінниччині, Кіровоградщині, Полтавщині, Дніпропетровщині, Харківщині, Донеччині, Луганщині, Миколаївщині, Запоріжжі. Видимість буде поганою – від 200 до 500 метрів.

Щодо погоди, то за прогнозами Гідрометцентру на Сході опадів не очікується, температура вдень від -2 до -4. У Центрі температура від -3 до -5; на Півдні від +2 до +4. В окупованому Криму ймовірно йтимуть дощі. На Заході без опадів, денна температура від -5 до -7; на Півночі від -3 до -5. У Києві теж сильний туман, без опадів. Стовпчики термометра в столиці вдень покажуть від -3 до -5, вночі від -6 до -8.

Нагадаємо, новий тиждень українців розпочнеться похолоданням. Синоптик Наталка Діденко попередила, що опадів не очікується. Також стало відомо, якою буде погода на Водохреще.

Другие новости